Nå kan du bli trainee i et av landets største IT-miljøer

Skatteetaten har mange spennende oppgaver jeg aldri trodde offentlig sektor ville ha.
– Skatteetaten har jeg alltid forbundet med økonomi, men etter å ha begynt i SITS har jeg sett at dette er et av de store IT-miljøene i Norge.
Mats (ny trainee)

Før jeg begynte i Skatteetaten trodde jeg de bare drev med skatt, men nå skjønner jeg at det er så mye mer enn det!
Christina (ny trainee)

-Før jeg startet i Skatteetaten var jeg usikker på hva slags arbeid som ble gjort her, og hvilke type mennesker som syntes skatt er spennende. Etter at jeg startet har jeg møtt mange dedikerte mennesker, og har skjønt at det kreves mange ulike typer mennesker til mange forskjellige typer oppgaver for at Skatteetaten skal utføre samfunnsoppdraget sitt.
Therese (ny trainee)

Jeg startet med høye forventninger til jobben – nå har jobben høye forventninger til meg
Som trainee får du hele tiden nye utfordringer. Fem år senere får jeg fortsatt nye, spennende utfordringer – nå som leder
André (tidligere trainee, nå gruppeleder)

Hvem hadde trodd at Skatteetaten huser et av Norges største og mest kompetente IT-miljøer?
Fredrik (trainee på 2. året)

I Skatteetaten leverer vi nettløsninger som brukes av hele Norges befolkning. Som IT-trainee får du muligheten til å være med å skape fremtidens digitale løsninger. Du vil få en unik og helhetlig forståelse for organisasjonen vår, og IT i offentlig sektor. Vi lover utfordrende og meningsfylte arbeidsoppgaver med muligheter for å påvirke karriereveien din.

Bli en del av et to-årig traineeprogram med

  • mulighet til å være med å gjøre en forskjell innen flere IT-områder, eksempelvis prosessledelse, prosjektarbeid, informasjonssikkerhet og utvikling av fremtidens digitale løsninger
  • mulighet for å arbeide i både store og små prosjekter
    individuelle tilpasninger for den enkelte trainee, og personlig oppfølging av egen mentor og traineekoordinator
  • kurs og sertifiseringer som prosjektledelse, presentasjonsteknikk, Scrum og ITIL. I tillegg får du mulighet til å ta andre relevante kurs

Les mer om stillingene på webcruiter.