Skatteetaten mest populære IT-arbeidsplass i det offentlige

Arbeidstakere i IT-bransjen rangerer Skatteetaten som nummer 7 på Universums topp 100-liste over attraktive arbeidsplasser.

Det betyr at vi klatrer hele 18 plasser fra i fjor. I 2012 var det ingen arbeidsgivere fra offentlig sektor som var inne blant de 20 beste på IT-bransjens liste. Resultatene av Universums undersøkelse viser hvordan arbeidstakere oppfatter arbeidsgivere i Norge.

– Jeg er stolt av at vi har et IT-miljø det snakkes om, og som er attraktivt. Den gode plasseringen er et resultat av at Skatteetaten gjennom mange år har tilbudt spennende og framtidsrettede oppgaver innen IT, sier skattedirektør Hans Christian Holte.

Flere spennende prosjekter
I Skatteetaten jobber 500 personer med drift og utvikling av IT-løsninger. Våre systemer er blant Norges største når det gjelder datamengder og brukere, og stadig flere tjenester blir digitalisert. I løpet av de neste 6-7 årene skal Skatteetaten modernisere IT-løsninger og utstyr for 2 milliarder kroner for å kunne tilby helt nye og tidsriktige online tjenester til publikum og ansatte.

– Vi er i front med utviklingen av framtidens tekniske løsninger innen det offentlige. Vi jobber med flere store moderniseringsprosjekter der modernisering av IT-løsninger er sentralt. Blant annet skal vi modernisere Folkeregisteret og forenkle arbeidsgivernes rapportering til det offentlige gjennom elektronisk dialog med arbeidsgivere, sier Holte.

Les mer om IT-miljøet i Skatteetaten.

Kilde: http://universumglobal.com/

Kilde: http://universumglobal.com/