Ta en kaffe i Skattbar på JavaZone

Skatteetaten har stand JavaZone 2014 10 og 11 september. Vi byr på den beste kaffen og inviterer til en prat.

javazoneHvorfor skal jeg bruke tid på det tenker du kanskje? Da visste du kanskje ikke at Skatteetaten huser et av Norges største IT-miljø? I Skatteetaten er vi 500 mennesker som jobber med nyutvikling,  videreutvikling og drifting av IT-løsninger som brukes av hele Norges befolkning.

  • Skatteetaten huser et av landets ledende IT-miljø innen offentlig sektor, og er en stor leverandør av nettbaserte tjenester. Disse har vi mottatt priser for både nasjonalt og internasjonalt.
  • Vi er i front med utviklingen av fremtidens tekniske løsninger innen det offentlige, og våre systemer er av Norges største når det gjelder datamengder og brukere.
  • Av de 500 som jobber med utvikling av IT-løsninger, jobber rundt 70 med javautvikling. I løpet av årene som kommer skal vi bli flere. (lenke til skatteetaten.no/java)
  • Fagmiljøene våre er en god blanding av de med lang erfaring og de som er nyutdannede. Vi har også til en hver tid konsulenter hos oss, som jobber sammen med oss på store prosjekter.

Om det ikke frister, så stikk i alle fall innom for en god kopp kaffe. Kaffen gjør deg klar i toppen og klar for å fordøye alle inntrykkene i Spektrum. Velkommen!

IMG_1389.JPG